Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Campagne Tap is Top nu van start

Artikel tap is top - Abri 280x180

Campagne PWN water is gestart.

Heel veel leuke beelden geschoten voor deze klant PWN in samenwerking met Bram Oorthuizen van bureau Hope and Glory. We hadden een prachtige zonnige dag met hollandse luchten. Twee modellen en een super mooie lokatie. We hebben veel water gedronken hahaha. Altijd spannend welke foto uiteindelijk op de abri komt. En voor de modellen nog spannender. Er zou nl ook uit de twee modellen worden gekozen. Lees hieronder persinfo

aMAA_4335 2
Dutch tap water is some of the best drinking water on the planet. Dat is de boodschap die PWN wil meegeven aan de buitenlandse toeristen die deze zomer een bezoek brengen aan onze prachtige natuur, mooie steden, beroemde musea en andere toeristische trekpleisters in Noord-Holland. Maar 4 op de 10 buitenlandse toeristen drinken in Nederland water uit de kraan, blijkt uit onderzoek door PWN. Voor die andere 6 is de campagne bedoeld – en natuurlijk ook voor alle Nederlanders die flessenwater drinken.
MAA_4826MAA_4766

Tap is top

De boodschap ‘tap is top’ kan de toeristen die onze provincie bezoeken, deze zomer niet ontgaan. Hij is te lezen op posters van PWN op plekken waar veel toeristen komen, en op ‘kraanhangers’ op campings en in Stayokays die aan de campagne meewerken. Natuurlijk zetten we ook de social media in. Via Facebook en Twitter verspreiden we een filmpje met ook weer de boodschap: kraanwater is lekker, gezond, van uitzonderlijk goede kwaliteit en altijd in de buurt. En duurzaam niet te vergeten, want er belanden geen plastic flessen in het afval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*